Elérhetőségek

Szent Jupát Házak

Telefon: +36305527379
E-mail küldése

Szent Jupát ház Z A M Á R D I- S I Ó F O K

Szent Jupát ház Zamárdi-Siófok

 

Vegye igénybe Akciós üdülési csomagjainkat. A Szent Jupát Ház Zamárdi és Siófok közt várja kedves vendégeit. Elérhető áron biztosítja akár önellátó Ifjúsági Csoportok, egyéni felnőtt Csoportok, vagy kisgyermekes családok, egyéni nyaralók gondtalan színvonalas üdülését. A ház felszereltsége kiváló, külön kérésre étkezést is biztosítunk.

A Szent Jupát Ház ligetes, fákkal körülvett, zárt területen helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. Pihenésre és kikapcsolódásra kiválóan alkalmas. A Zamárdi – Siófok Szent Jupát Ház kiválóan alkalmas csoportos illetve egyéni nyaralás céljára. Szobái 2-3 illetve 4 ággyal vannak felszerelve. Minden szobához külön fürdő és wc tartozik.
A közösségi helység- hall- elegáns tágas éttermével az üdülő csoport egyidejű étkezését képes ellátni.
Konyhája jól felszerelt. A balaton parttól a távolsága kb. 150 méter. A teljes partszakasz szabad stranddal rendelkezik. Büfékkel ellátott nyírt pázsitú szabad strandja a háztól 300 méterre van, toalettekkel felszerelve, vízi bicikli és csónakkölcsönző is működik. A nyaralótól 30 méterre egy étterem is található magyaros ízvilággal. A háztól kb. 1 km –re van egy főleg fiatalok számára felejthetetlen élményt nyújtó kalandpark. Zamárdi Siófok környékén számtalan kulturális program várja az ideérkezőket egyéb programok mellett, pl: Hajókirándulás, múzeumok, vagy 1 nap Budapest nevezetességeinek megtekintése. Vendégeink számára csoportos, kedvező árú autóbuszt biztosítunk. Az autópálya kb. 2 km-re van a háztól, de vasúton és repülővel is könnyen megközelíthető.

Az üdülő területén belüli parkolónkban  vendégeink számára, őrzött gépjármű parkoló áll rendelkezésre díjmentesen.

Minden kedves érdeklődőnknek kellemes nyaralást kívánunk.
« Vissza az előző oldalra!
Szent Jupát Házak - Magyar